Ege Postası
Geri

Türkiye genelinde ilk 100’ün 24’ü Serhat Dershaneleri’nden

Kayseri Serhat Dershaneleri, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)’na damgasını vurdu. Türkiye genelinde ilk 100’ün içerisinde 24 öğrenci ile yer alan Serhat Dershaneleri, Türkiye 17. ve 18’incisinin yanı sıra Kayseri birincileri de çıkarmayı...
Türkiye genelinde ilk 100’ün 24’ü Serhat Dershaneleri’nden
Haberler / Genel
2 Temmuz 2013 Salı 12:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri Serhat Dershaneleri, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)’na damgasını vurdu. Türkiye genelinde ilk 100’ün içerisinde 24 öğrenci ile yer alan Serhat Dershaneleri, Türkiye 17. ve 18’incisinin yanı sıra Kayseri birincileri de çıkarmayı başardı.

Serhat Dershaneleri’nde düzenlenen basın toplantısında dereceye giren öğrencilere plaket verildi. Burada konuşan Serhat Dershaneleri Genel Müdürü Yavuz Karagöz, Serhat Dershaneleri’nin başarıda katkısı olan branşlaşmayı en iyi şekilde uyguladığına dikkat çekti. Karagöz, dershanenin Kayseri için 28 yıldır yarışmaya devam ettiğini söyledi. LYS sonuçlarına göre, Türkiye genelinde ilk 100’de 24 öğrencinin derece yaptığını ifade eden Karazgöz, derece yapanların arasında Türkiye 17. ve 18’incisinin yanı sıra Kayseri birincileri de bulunduğunu söyledi.

Serhat Dershaneleri’nin, zirvedeki yerini koruduğu söyleyen Karagöz, “Uluslararası arenada ülkemizin yeri eğitimle değişecektir. Ve tabiidir ki hedefimiz çağdaş, hür düşünceli, demokratik değerlere sahip çıkan, üreten, teknolojiyi kullanabilen, özetle kendisine ve milletine yararlı bireyler yetiştirmektir. Daha güzele, daha iyiye layık olan ülkemizin, geleceğe bu misyondaki başarılı gençlerle yürüyeceği malumdur. İlimizin bu gelişmelere katkıda bulunacağı da kesindir. Bizler Serhat Dershaneleri olarak bu katkıyı sağlamaya hazırız.” dedi.

Karagöz, dereceye girenlerin altın ve laptop ile ödüllendirileceğini belirterek, başarılı öğrencilere birer plaket takdim etti. Dereceye giren öğrencilerin isimleri şöyle: Kürşat Turgut TS Türkiye 17.'si, TS2 Türkiye 21.'si, TS1 Kayseri 1.'si. Ozan Yeşiltepe, TS1 Türkiye 20.'si, TS Türkiye 20.'si, TS Kayseri 1.'si. Safa Parlak, TM-2 TM-3 Türkiye 23.'sü, TM1 Türkiye 30.'su, TM1, TM2, TM3 Kayseri 1.'si. Talha Yılmaz TS Türkiye 39.'su. Mustafa Özmen TS Türkiye 84.'sü. Menekşe Gözel Dil Türkiye 94.'sü. Zafer Yılmaz MF1 Türkiye 117.si MF1, MF2, MF3, MF4 Kayseri birincisi. Bahar Aykut Dil3 Türkiye 192.'si DİL 1, 2, 3 Kayseri birincisi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası