Ege Postası
Geri

Tutuklanan 5 belediye başkanı için görevden uzaklaştırma kararı

İçişleri Bakanlığı, tutuklanan Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen, Ataşehir Belediye Başkan Vekili Murat Güneş ile Mersin’deki üç belediye başkanını geçici tedbir olarak görevden uzaklaştırdı.
Tutuklanan 5 belediye başkanı için görevden uzaklaştırma kararı
Haberler / Güncel
6 Ekim 2026 Salı 23:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İçişleri Bakanlığı, tutuklanan Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen, Ataşehir Belediye Başkan Vekili Murat Güneş, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’i geçici tedbir olarak görevden uzaklaştırdı.

SEÇER VE TUNCER’İN BİRLİK BAŞKANLIKLARI DA SONA ERDİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı görevinden de uzaklaştırıldı. Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ise Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığı görevinden uzaklaştırıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası