Ege Postası
Geri

Ücretli öğretmenlere ek ders ücreti Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ücretli öğretmenler için daha önce açıkladığı “her 5 ders saati için 1 saat ek ders ücreti” kararı bugünkü Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi.
Ücretli öğretmenlere ek ders ücreti Resmi Gazete'de
Haberler / Güncel
27 Temmuz 2022 Çarşamba 17:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Temmuz’da, ücretli öğretmenlere yönelik, “Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmî eğitim kurumlarında ek ders ücreti karşılığı görev yapan öğretmenlere ve usta öğreticiler ile Kur'an kurslarında görevlendirilen öğreticilere her beş ders için ilave bir ek ders ödemesi yapacağız” açıklamasını yapmıştı.

Yönetici ve öğretmenlerinin ders ve ek ders saatlerinde yapılan değişikliğe ilişkin Cumhurbaşkanı kararı bugün Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi.

“Milli Eğitim Bakanlığı yönetici ve öğretmenlerinin ders ve ek ders saatlerine ilişkin kararda değişiklik yapılmasına dair karara” eklenen madde şöyle:

“Bu madde kapsamında ders görevi verilenlerden resmi görevi bulunmayanlara, fiilen okutulan her 5 saat ders için 1 saat daha eğitim öğretime destek görevi karşılığında ayrıca ek ders ücreti ödenir."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası