Ege Postası
Geri

Uganda Ankara Büyükelçisi Başkan Soyer'i ziyaret etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Uganda’nın Ankara Büyükelçisi Nusura Tiperu'yu ağırladı. Fuar İzmir’deki görüşmede iki ülke arasındaki ticari, ekonomik ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesi için atılması gereken adımlar konuşuldu.
Uganda Ankara Büyükelçisi Başkan Soyer'i ziyaret etti
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Aralık 2022 Perşembe 16:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Uganda’nın Ankara Büyükelçisi Nusura Tiperu, İzmir ile Uganda arasında işbirliği olanaklarının geliştirilmesi için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i ziyaret etti. Fuar İzmir'deki başkanlık ofisinde yapılan görüşmede Nusura Tiperu, Uganda ve İzmir arasında bağ kurulmasının önemine değindi. Büyükşehir belediye başkanlarının karşılıklı ziyaretlerinin de etkili olacağını ifade eden Büyükelçi, bölgedeki Türk yatırımlarını anlattı.

“Yerel dayanışmayı büyütelim”

Tunç Soyer de kentler arasında ticari ve ekonomik ilişkiler geliştirmek istediklerini belirterek “Yerel dayanışmayı büyütelim. Küresel sorunları ancak bu şekilde aşabiliriz. Heyetler ve gençler ülkeler arası ziyaretlerde bulunmalı” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası