Ege Postası
Geri

Uğur Tütüneker: Pozisyonları değerlendirebilsek farklı olabilirdi

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, ilk yarıdaki iyi mücadelelerine rağmen yakaladıkları fırsatları değerlendiremeyince sonucun farklı olduğunu söyledi.Tütüneker, 2-0 mağlup oldukları Trabzonspor maçının ardından yaptığı...
Uğur Tütüneker: Pozisyonları değerlendirebilsek farklı olabilirdi
Haberler / Spor
29 Eylül 2013 Pazar 19:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, ilk yarıdaki iyi mücadelelerine rağmen yakaladıkları fırsatları değerlendiremeyince sonucun farklı olduğunu söyledi.

Tütüneker, 2-0 mağlup oldukları Trabzonspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, özellikle müsabakanın ilk yarısında iyi oynadıklarını belirterek, “İlk yarı birkaç tane pozisyonumuz vardı. Orada golü bulabilseydik belki daha iyi bir maç çıkarabilirdik. Trabzonspor’u defans hattında rahatsız etmek istedik. Onu da ilk yarı iyi yaptığımızı düşünüyorum. Pozisyonları değerlendirebilsek farklı olabilirdi.” dedi.

Özellikle deplasmanlarda gol bulmakta zorlandıklarını anlatan Tütüneker, “Elazığ maçında da bunlar oldu. Golü bulamayınca motivasyonda artmıyor, moral de bulamıyorsunuz. Golden sonra da takım tam dağıldı. Yapacak bir şey yok, toparlamaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Konyasporlu futbolculardan Ali Çamdalı ve Ömer Ali Şahiner de maçın ilk yarısının hakimi olmalarına rağmen yakaladıkları fırsatları değerlendiremediklerini ve sahadan istemedikleri bir sonuçla ayrıldıklarını dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası