Ege Postası
Geri

Ulaşımdaki sıkıntılara yerinde tespit

Çiğli’de daha rahat ulaşımın sağlanması amacıyla, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın talebi üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Fidan Aslan, Çiğli cadde ve sokaklarında tespit ve incelemelerde bulundu.
Ulaşımdaki sıkıntılara yerinde tespit
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Ağustos 2014 Cuma 10:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Fidan Aslan ve beraberindeki teknik ekip , Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile birlikte Harmandalı, Uğur Mumcu, İnönü ,Ataşehir mahalleleri ile Anadolu Caddesi’nde ulaşım problemlerinin giderilmesi amacıyla tespit ve incelemelerde bulundu. Semt semt dolaşarak kavşaklardaki iyileştirme ve düzenleme çalışmalarını, cadde ve sokaklar ile okul önlerinde güvenlik amaçlı kasis yapım ve sinyalizasyon çalışmaları başta olmak üzere  ulaşıma dair birçok sorunu yerinde incelendi, tespit edilen sorunlara yönelik yetkililere talimatlar verildi.
Ulaşımda yaşanacak aksaklıkların kenti her alanda etkileyeceğini, bu yüzden sorunların giderilmesinde zamanında ve doğru bir inceleme, araştırma ve ekiple halledilmesinin önemine dikkat çeken Başkan Arslan, “Çiğli’de bu anlamda sorunlarımız var. Bu sorunları çözmek için İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığımızın yardım ve desteğiyle daha iyi şartlarda müdahalelerde bulunabiliyoruz. Bizim için çocuklarımızın, gençlerimizin kısacası Çiğli’de yaşayan herkesin güvenli bir şekilde seyahat etmesi çok önemlidir. En kısa zamanda acil yapılması gereken önlemler için harekete geçtik ve büyükşehir belediyemizin katkılarıyla da bunları hayata geçireceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası