Ege Postası
Geri

Ulema, 'Muhalefet 10. kez nakavt olacak'

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, “7 Haziran seçimlerinden de galip çıkmaya hazırız. Halkımızın bize güveni ve desteği ile rakiplerimizi 10. kez nakavt edeceğiz" dedi.
Ulema, 'Muhalefet 10. kez nakavt olacak'
Haberler / Seçim
30 Mayıs 2015 Cumartesi 12:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nın açılış törenine katılarak sporculara başarılar dileyen ve meşin eldivenleri takan AK Parti İzmir Milletvekili ve Yeni Dönem Milletvekili Adayı Nesrin Ulema, rakiplerine göndermelerde bulunarak, “Bu seçimde de halkımızın desteği ile muhalefeti yeniden nakavt etmeye hazırız" diye konuştu.

AK Partinin 9 kez seçim kazanırken, muhalefetin 9 kez AK Parti karşısında mağlup olduğunu; ancak her seferinde yenilgilerine rağmen galip gelmiş havasında olduklarını önesüren Ulema, “7 Haziran'da da halkımız AK Parti'den yana tercihini kullanacak. Halkımızın desteği bizimle olduğu sürece bu seçimi de biz kazanacağız. Bu seçimin birinci partisi AK Parti olacak. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası