Ege Postası
Geri

Ulupınar il ve ilçe yöneticilerini tek tek tanıtacak

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı. En son 85 kişiden oluşan İl Yönetim Kurulu üyelerinin onayı için Ankara’ya giden ve listesi partisinin Genel Başkanı Meral Akşener ve genel merkez yöneticileri tarafından onaylanan Başkan Ulupınar, Perşembe günü kamuoyunun önüne çıkacak. Ulupınar il ve ilçe yöneticilerini tek tek tanıtacak
Ulupınar il ve ilçe yöneticilerini tek tek tanıtacak
Haberler / Yerel Politika
18 Aralık 2017 Pazartesi 14:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir İl  Başkanı’nın basın toplantısı Perşembe günü saat 09.00’da, Kordon Otel’de gerçekleştirilecek.

85 kişilik İl Yönetim Kurulu listesinin onayını alan ilçe başkanlarını da tek tek belirleyen Başkan Ulupınar, basın yayın kuruluşlarının temsilci ve muhabirleriyle buluşarak, yönetimini tanıtacak.

Listesi içine sinen ve geçtiğimiz günlerde, ‘Bu listeden birkaç Bakanlar Kurulu çıkartabilirim’ diye iddialı konuşan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın il ve ilçe yönetim kurulu ve başkanlarını tanıtacağı toplantı merakla bekleniyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası