Ege Postası
Geri

Uluslararası Bilişim Hukuku Kurultayı 26-28 Haziran'da İzmir'de yapılacak

İzmir'de, 26-28 Haziran 2013 tarihlerinde organize edilecek Uluslararası Bilişim Hukuku Kurultayı'na ulusal ve uluslararası düzeyde birçok önemli konuk katılıyor. Yurt dışından GSMA Araştırma ve Sürdürülebilirlik Direktörü Dr. Jack Rowley,...
Uluslararası Bilişim Hukuku Kurultayı 26-28 Haziran'da İzmir'de yapılacak
Haberler / Güncel
23 Haziran 2013 Pazar 10:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de, 26-28 Haziran 2013 tarihlerinde organize edilecek Uluslararası Bilişim Hukuku Kurultayı'na ulusal ve uluslararası düzeyde birçok önemli konuk katılıyor. Yurt dışından GSMA Araştırma ve Sürdürülebilirlik Direktörü Dr. Jack Rowley, Gameforge AG Vekili Av. Tobias Haar, Almanya Veri Koruması ve Veri Güvenliği Derneği (GDD) Temsilcisi Steffen Weiss, LL.M. ve Avrupa Konseyi Veri Koruma Birimi Program Danışmanı Maria Michaelidou kurultaya katılacak önemli isimler arasında yer alıyor.

Türkiye'nin fuarlar ve kongreler kenti İzmir büyük bir organizasyona daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İzmir Uluslararası Bilişim Hukuku Kurultayı'na, Yargıtay Başkanı Ali Alkan'ın yanı sıra Avrupa ve ABD'den, aralarında YANDEX Uluslararası Hukuk Grubu Başkanı Roman Krupenin de bulunduğu önemli isimler katılacak.

Turkcell ve Turkcell Superonline'ın ana sponsor olduğu etkinlikte, Yargıtay daire başkanı, Yargıtay üyesi, tetkik hakimi ve Yargıtay savcısı düzeyinde pek çok katılımcı ile adliyelerde ve Adalet Bakanlığı merkez birimlerinde görevli bir çok hakim katılacak. Kurultaya katılacak önemli Türk akademisyenlerden bazıları ise şöyle: Prof. Dr. Feridun Yenisey, Prof. Dr. Mustafa Akkaya, Prof. Dr. Hüseyin Altaş, Prof. Dr. Süha Tanrıver, Prof. Dr. Tekin Memiş, Prof. Dr. Tunaya Kalkan, Prof. Dr. Kerem Alkin, Prof. Dr. Halit Akkanat, Prof. Dr. Kemal Cılız, Prof. Dr. Vahap Tecim, Doç. Dr. Ahmet Koltuksuz, Doç. Dr. Mustafa İlhan, Doç. Dr. Emre Gökyayla, Doç. Dr. Mustafa Taşkın, Doç. Dr. Mustafa Özdamar, Doç. Dr. İsa Döner, Doç. Dr. Ali Kemal Yıldız, Doç. Dr. Oğuz Şimşek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Bilişim Derneği (TBD) ve İzmir Fuarcılık Hizmetleri ve Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş (İZFAŞ) tarafından 26- 28 Haziran 2013 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı Kültürpark'ta üçüncü kez organize edilecek Uluslararası Bilişim Hukuku Kurultayı'nı yaklaşık 2 bin 500 profesyonel katılımcı ve dinleyicinin takip etmesi bekleniyor.

İki yılda bir organize edilmesi planlanan ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek İzmir Uluslararası Bilişim Hukuku Kurultayı, Türkiye'de bilişim ve hukuk alanında karşılaşılan sorunlara ışık tutması ve sektörü biraraya getirmesi açısından büyük önem taşıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası