Ege Postası
Geri

Ümit Özdağ: Bütün il ve ilçelerimizde bugün tekrar asılacak

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, polis tarafından gece saatlerinde indirilen “Yerli ve Milli Escobar” yazılı pankartı yeniden genel merkez binasına astıklarını açıklayarak, “Türkiye’deki bütün il ve ilçelerimizde bugün tekrar asılacak. Ta ki, bu kendisini hakarete uğramış hisseden kamu görevlisi ortaya çıkıp ‘Bu hakaret bana yapılıyor, Escobar benim’ diyene kadar” dedi.
Ümit Özdağ: Bütün il ve ilçelerimizde bugün tekrar asılacak
Haberler / Politika
16 Eylül 2022 Cuma 15:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Zafer Partisi’nin dün Genel Merkez binasına astığı “Yerli ve Milli Escobar” yazılı pankartı, sabaha karşı 03.30’da polis tarafından indirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün pankartı yeniden genel merkezlerine astıklarını duyurdu. Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Dün gece saat 03.30’da 100’den fazla polis Zafer Partisi Genel Merkezi’ni kuşatarak bir vinç yardımıyla asmış olduğumuz Escobar pankartını kamu görevlisine hakaret suçu iddiasıyla indirdiler. Şimdi bir saat geçtikten sonra bu pankart tekrar buraya asıldı. Türkiye’deki bütün il ve ilçelerimizde bugün tekrar asılacak. Ta ki, bu kendisini hakarete uğramış hisseden kamu görevlisi ortaya çıkıp ‘Bu hakaret bana yapılıyor, Escobar benim’ diyene kadar.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası