Ege Postası
Geri

Umut Çeşme fanatiklerinde

İzmir'in Çeşme İlçesi'ndeki turizm sezonuyla ilgili olumsuz senaryolara inanmadığını belirten Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Veysi Öncel, "Çeşme fanatiği, Çeşme hastası olan binlerce insan var. Bunlara bedava yatak verseniz bile diğer yörelere gitmezler" dedi.
Umut Çeşme fanatiklerinde
Haberler / İzmir
15 Nisan 2016 Cuma 15:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ÇEŞTOB Başkanı Veysi Öncel, 15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada Çeşme'de turizmin kötü gideceğine inanmadığını ifade etti. Çeşme'nin Haziran ayından başlayarak, 15 Eylül'e kadar geçen yılki doluluğunu yakalayacağını öne süren Öncel, "Çeşme fanatiği, Çeşme hastası olan binlerce insan var. Bunlara bedava yatak verseniz bile diğer yörelere gitmezler. Bizim de en büyük destekçilerimiz ve yanımızda olan bu kitledir. Bunu Alaçatı Ot Festivali'nde de gördük. Gerçekten muazzam bir kalabalık vardı. Yaklaşık 70-80 bin kişi 4 gün boyunca, Çeşme ve Alaçatı'yı fazlasıyla mutlu etti" diye konuştu. 

Çeşme'de otellerin sezona hazır olduğunu ifade eden Öncel, "Tadilatlarımızı yaptık. Eksiklerimizi tamamladık. ÇEŞTOB olarak yaklaşık yedi yurt dışı fuarına iştirak ettik. Yurt içinde de bütün fuarlara katıldık. Bazı fuarlara, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile birlikte katıldık. Çeşme çok zor bir bölge. Turizmcisi, esnafı, yatırımcısı, çok dar bir alanda, çok kısa bir sürede para kazanmaya çalışıyor. Ama huzurlu, güvenli ve dürüstlüğüyle bilinen ve güzellikleriyle her zaman en ön planda olan Çeşme'de, bir turizmci olmaktan son derece mutluyum. Yurt içi tanıtım çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki hafta Ankara'da turizm fuarı var. Ona da katılacağız. Her fuarda Çeşme'yi tanıtıyoruz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası