Ege Postası
Geri

Ünal: Türkiye'deki çözüm süreci Avrupa'ya çok olumlu yansıdı

Hollanda'da temaslarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Türkiye'deki çözüm sürecinin Avrupa'ya çok olumlu yansıdığını görmekten mutlu olduğunu söyledi.Türk STK temsilcileri ile bir araya gelen...
Ünal: Türkiye'deki çözüm süreci Avrupa'ya çok olumlu yansıdı
Haberler / Dünya
27 Nisan 2013 Cumartesi 16:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hollanda'da temaslarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Türkiye'deki çözüm sürecinin Avrupa'ya çok olumlu yansıdığını görmekten mutlu olduğunu söyledi.

Türk STK temsilcileri ile bir araya gelen Mahir Ünal, şu ifadeleri kullandı: "Bu bahar havasının buraya da yansıdığını çok net bir şekilde gördüm. Artık insanlarımız 30 yıldan beri ölümden usandılar. Artık huzur ve insanca yaşam istiyorlar. Artık insanlarımız kendi ülkesinde barışık bir şekilde gurur duyarak yaşamak istiyorlar. İnsanlar kendi meralarına kendi dağlarına özgürce piknik yapmak için çıkmak istiyorlar. İnsanlar gelişen büyüyen Türkiye'den pay almak istiyorlar. Nihayetinde bütün bunları sağlayacak mekanizmalar oluşturuldu. Bundan sonrada inşallah yeni anayasa ile birlikte bunlar güvence altına alınacaktır."

Hollanda'daki Türk Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, başta dövizli askerlik, yüksek pasaport harçları ve Hollandalı Türklerin göçmen anıtı konusundaki isteklerini ileten mektupları ahir Ünal'a takdim etti. Ünal bu konular ile ilgili yakından ilgilenecekleri sözünü verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası