Ege Postası
Geri

‘Üniversiteler fuhuş evleri’ sözleri AK Partili Turan’ı isyan ettirdi

Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun üniversiteler için kullandığı, "Sayın Cumhurbaşkanımız da vurguladı. Neredeyse fuhuş evleri" sözlerine bir tepki de AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan geldi. Turan, "Hep beraber yeter artık demeliyiz" ifadelerini kullandı.
‘Üniversiteler fuhuş evleri’ sözleri AK Partili Turan’ı isyan ettirdi
Haberler / Politika
17 Aralık 2020 Perşembe 20:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’nun üniversiteler için kullandığı, “Sayın Cumhurbaşkanımız da vurguladı. Neredeyse fuhuş evleri. Gördüğüm var. İstisna değil” sözleri büyük tepki çekti. Kullanılan sözlere başsavcılıktan soruşturma, üniversiteden işlem başlatılırken, AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan da tepkisini dile getirdi.

“CAMİAYA ZARAR VERMİYOR MU'”

“Zaman zaman akademi vs camialardan gereksiz, sorunlu, milletimizi üzen çıkışlar yapanlar, en çok temsil ettiklerine inandıkları camiaya zarar vermiyor mu'” çıkışında bulunan Turan, “Toplumdan kopuk, insanımızın sinir uçlarıyla oynayan bu tarz özensiz dile önce mensup oldukları camia “Yeter Artık” demeli” ifadelerini kullandı.

“HEP BERABER YETER ARTIK DEMELİYİZ”

Turan, şöyle devam etti:

* Ayet-i Kerimedeki “Rabbinin yoluna hikmetle ve güzel öğütle davet et” prensibi nerede kald? En hafif ifadeyle kabalıkta yarışanların kime ne faydası olu? Hikmetsiz sözün ne kıymeti va? Konu onu/bunu disipline vermekten çok öte bir durumdur. Hep beraber yeter artık demeliyiz!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası