Ege Postası
Geri

Üniversitelilerin telefonunu çalanlar yakalandı

İZMİR'de, bir ay önce bozuk para isteme bahanesiyle yaklaştıkları üniversite öğrencisinin cebindeki telefonunu çıkardığı sırada kapıp kaçan zanlılar yakalandı. 2 zanlı sevk edildiği mahkemece tutuklanırken, olaya karıştığı belirlenen üçüncü kişinin ise bir başka suçtan cezaevinde olduğu tespit edildi.
Üniversitelilerin telefonunu çalanlar yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
1 Mayıs 2013 Çarşamba 09:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Olay, Alsancak Semti 1469 Sokak 50 numara önünde, yaklaşık 1 ay önce meydana geldi. Arkadaşları ile buluşmak için sözleştiği sokak üzerinde beklemeye başlayan üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Uğur Ünel'in yanına, bozuk para isteme bahanesiyle 3 kişi yanaştı. Bozuk parayla birlikte cebindeki cep telefonunu da çıkartan Ünel'in elindeki telefonu biranda alan zanlılar, olay yerinden kaçtı. Alsancak Polis Merkezi'ne giden Uğur Ünel'in şikayeti üzerine polis çalışma başlattı. Şikayet üzerine harekete geçen Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin kimliğinin belirmesi için Ünel'e fotoğraf teşhisi yaptırdı. Şüphelilerden F.B.'nin (19) işlediği başka bir suçtan dolayı yaklaşık 2 hafta önce Buca Cezaevi'ne girdiği tespit edildi. Diğer iki zanlı A.Ö. (17) ve Ü.T. (18) ise yapılan çalışmalar sonucu yakalandı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası