Ege Postası
Geri

Ünlü komedyenden Başkan Sengel'e ziyaret sözü

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın gösterisini izleyen Efes Selçuk Belediye Başkanı Yılmaz ile bir araya geldi. Ünlü komedyen Başkan Sengel'e Selçuk'u ziyaret etme sözü verdi.
Ünlü komedyenden Başkan Sengel'e ziyaret sözü
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Ekim 2020 Pazar 10:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, ünlü komedyen Cem Yılmaz ile bir araya geldi. Ünlü komedyenin İzmir’deki gösterisini izleyenler arasında bulunan Başkan Sengel Cem Yılmaz ile çekilen fotoğrafını sosyal medyadan da paylaştı. 1985 yılında Efes Selçuk’a gelerek Pamucak ve Meryem Ana’yı ziyaret eden ünlü komedyen ilham veren kente ilişkin anılarını da paylaştı.

İzleyenleri kahkahalara boğan gösteri sonrasında Cem Yılmaz ve Başkan Sengel bir araya gelerek sohbet ettiler. Başkan Sengel, Cem Yılmaz’dan Efes Selçuk’u bir kez daha ziyaret edeceğine dair söz aldı. Sengel ünlü komedyen ile fotoğrafını; “Hayata karşıdan baktırıp, kendi halimize güldüren adam, iyi ki varsın Cem Yılmaz” notuyla sosyal medyadan paylaştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası