Ege Postası
Geri

Ünlü sanatçı ölümden döndü

Şarkıcı Can Bonomo, öğle saatlerinde motosiklet kazası geçirdi. Sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Bonomo, "Bugün ufak bir motosiklet kazası geçirdim. Önümüzdeki konserlerin birkaçına da gelemeyeceğim. Siz de gitmeyin bence. Öpüyorum yastıklar içerisinden." dedi.
Ünlü sanatçı ölümden döndü
Haberler / Magazin
26 Eylül 2018 Çarşamba 07:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Etiler'de seyir halindeyken, önündeki aracın sürücüsünün durup aniden kapıyı açması üzerine motosikletiyle kapıya çarpan ve yola savrulan ünlü müzisyenin kaburgalarında çatlak, köprücük kemiğinde ise kırık olduğu öğrenildi. Hastanedeki tetkikler sonucu 1 ay zorunlu istirahat verilen Bonomo’nun ekim konserleri ileri bir tarihe ertelendi.

Bonomo Instagram hesabından şu paylaşımda bulundu.

"Bugün ufak bir motosiklet kazası geçirdim. Ciddi bir durum yok. Köprücük kemiğimde ve kaburgamda kırıklar var. 1 ay kadar yatarım evde. Film falan izlerim. Şu taksi kapılarını kovboy gibi açmayın çok kırılıyorum valla. Önümüzdeki konserlerin birkaçına da gelemeyeceğim. Siz de gitmeyin bence, Öpüyorum yastıklar içerisinden."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası