Ege Postası
Geri

Ünye Belediyespor sporcuları Türkiye derecesi elde etti

Ordu’da yapılan Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda Ünye Belediyespor sporcuları büyük başarı kazandı. Ünye Belediyespor sporcuları 3 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya alarak Türkiye derecesi elde etti. Sporcular başarılarını Ünye...
Ünye Belediyespor sporcuları Türkiye derecesi elde etti
Haberler / Genel
8 Temmuz 2013 Pazartesi 17:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ordu’da yapılan Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda Ünye Belediyespor sporcuları büyük başarı kazandı. Ünye Belediyespor sporcuları 3 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya alarak Türkiye derecesi elde etti.

Sporcular başarılarını Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu’nu ziyaret ederek paylaştı. Başkan Arpacıoğlu, dereceye giren Kader Yıldız (Altın madalya Türkiye şampiyonu), Tuğrul Kuru (Altın madalya Türkiye şampiyonu), Elvan Çamyar (Altın madalya Türkiye şampiyonu), Seda Kargoğlu (Gümüş madalya), Akın Ülken (Bronz madalya) sporcuları tebrik etti. Arpacıoğlu, "Bu başarıları elde etmemizde çok büyük emeği olan hocalarımız ve bizden desteklerini hiç esirgemeyen antrenörlerimiz Kenan Balcıoğlu ve Nesrin Yıldız hocalarımıza teşekkür ediyorum. Ordu’da elde edilen başarıların altında temel imzaları olan hocalarımızdır. Çocuklarını bize güvenerek gönderen ailelere de çok teşekkür ediyorum. Burada bir kez daha ifade etmek istiyorum. Sporcularımız bizi başarılara alıştırdılar. Bunların devamını bütün sporcularımızdan bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Türkiye Wushu Federasyonu Genel Koordinatörü ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kemal Yolcu da Ünye’yi ziyaret ederek, Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu’na spora ilgi ve alakalarından dolayı plaket takdim etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası