Ege Postası
Geri

Urla Belediyesi'nden o görüntülere ilişkin açıklama

Urla Belediyesi bazı sosyal medya hesaplarında ve internet haber sayfalarında yer alan bir köpeğin vahşice götürüldüğü görüntülere ilişkin açıklama yaptı. Açıklama, "Yapılan incelemeler sonucunda kurumumuz personellerinin böyle bir müdahalede bulunmadığı, vakanın ilçemiz sınırları içerisinde yaşanmadığı tespit edilmiştir. Olayla ilgili savcılık makamlarına gerekli bilgi verilmiştir. Konu savcılığa intikal etmiştir. Urla’da yaşandığı iddia edilen ve ilçemiz sınırlarında gerçekleşmediği tespit edilen olayın üzüntüsü sizlerle paylaşıyoruz." denildi.
Urla Belediyesi'nden o görüntülere ilişkin açıklama
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Mayıs 2024 Cuma 21:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-  Urla Belediyesi bazı sosyal medya hesaplarında ve internet haber sayfalarında yer alan bir köpeğin vahşice götürüldüğü görüntülere ilişkin açıklama yaptı. 

Belediye tarfından yapılan açıklamada;

"Vahşeti Kınıyoruz

30.05.2024 tarihinde bazı sosyal medya hesaplarında ve internet haber sayfalarında yer alan görüntülerde, İzmir’in Urla ilçesi çıkışında meydana geldiği iddia edilen olayda, görevlilerin bir köpeği vahşice götürdüğüne hep  birlikte üzülerek tanık olduk.

Yapılan incelemeler sonucunda kurumumuz personellerinin böyle bir müdahalede bulunmadığı, vakanın ilçemiz sınırları içerisinde yaşanmadığı tespit edilmiştir. Olayla ilgili savcılık makamlarına gerekli bilgi verilmiştir. Konu savcılığa intikal etmiştir. Urla’da yaşandığı iddia edilen ve ilçemiz sınırlarında gerçekleşmediği tespit edilen olayın üzüntüsü sizlerle paylaşıyoruz.

Urla Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da sokaktaki can dostlarımızın sesi olmaya, onlarla birlikte mutlu bir şekilde yaşamaya devam edeceğimizi bir kez daha belirtmek isteriz.Kamuoyuna duyurulur…"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası