Ege Postası
Geri

Urla'da Dayanç gitti, Gözlet geldi... 4 yılda 3. belediye başkan vekili

Murtaza Dayanç'ın yerine Urla Kaymakamlığı'na atanan Mustafa Gözlet, kaymakamlık görevinin yanı sıra belediye başkan vekili görevini de üstlenecek.
Urla'da Dayanç gitti, Gözlet geldi... 4 yılda 3. belediye başkan vekili
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Ağustos 2023 Perşembe 09:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararlarına göre; Diyarbakır Kulp Kaymakamlığından Urla Kaymakamlığına atanan Mustafa Gözlet, kaymakamlık görevinin yanı sıra belediye başkan vekili görevini de üstlenecek.

2019'da CHP'den Urla Belediye Başkanı seçilen İbrahim Burak Oğuz'un FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanması ve görevden uzaklaştırılmasının ardından ilk olarak 2017 yılında Urla'ya kaymakam olarak atanan Önder Can belediye başkanlığına kayyım olarak atanmıştı. 

2020 yılında Önder Can görevden alınarak yerine Antalya'nın Kemer İlçesi Kaymakamı Murtaza Dayanç görevlendirilmişti.

Yaklaşık 3 yıldır bu görevi yürüten Murtaza Dayanç ise yeni atama kararlarına göre Tokat Turhal İlçesine Kaymakam olarak atandı.

Urla Kaymakamlığı'nın yanı sıra Belediye Başkan Vekili görevini de yürütecek olan yeni atanan Urla Kaymakamı Mustafa Gözlet, Önder Can ve Murtaza Dayanç'tan sonra bu görevi yapacak üçüncü isim oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası