Ege Postası
Geri

Urla'da Nefes Can anısına basketbol dostluk maçı

Urla Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, 4 yıl önce kanserden hayatını kaybeden Nefes Can anısına düzenlenecek dostluk maçında Turgutlu Belediye Spor Kulübü ile karşılaşacak.
Urla'da Nefes Can anısına basketbol dostluk maçı
Haberler / Spor
29 Ağustos 2024 Perşembe 13:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye Kadınlar Basketbol 1'inci Ligi'nde İzmir'in tek temsilcisi olan Urla Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, 4 yıl önce kanserden hayatını kaybeden Nefes Can anısına düzenlenecek dostluk maçında Turgutlu Belediye Spor Kulübü ile karşılaşacak. Urla Spor Salonu'nda 2 Eylül Pazartesi günü saat 19.00'da oynanacak dostluk maçından elde edilecek tüm gelir, kanserle mücadele eden çocuklara ve ailelerine destek olan Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı'na (KİTVAK) bağışlanacak.

İzmir'de henüz 7 aylıkken göz kanseri teşhisi konulan Nefes Can, 15 Mayıs 2020'de yaşamını yitirmişti. Nefes’in anısını yaşatmak ve kanserle mücadele eden çocuklara destek olmak amacıyla 2020 yılından bu yana Urla’da düzenlenen anlamlı turnuva, her yıl büyük ilgi görüyor. Bu yıl da Nefes Can’ın adını taşıyan organizasyon, kanser hastası çocukların ve ailelerinin hayatlarına bir nebze olsun nefes olmayı hedefliyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası