Ege Postası
Geri

Urla'da vatandaşı isyan ettiren görüntü

Büyükşehir Belediyesi'nin kış mevsiminde Urla'da başlattığı yol ve kaldırım yenileme çalışmaları aylardır tamamlanamayınca, turistik ilçenin caddeleri açık şantiye alanına dönüştü.
Urla'da vatandaşı isyan ettiren görüntü
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Temmuz 2017 Pazartesi 09:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İskele-Kalabak arasında yer alan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde şubat ayında başlattığı ‘Kaldırım Düzenlemesi ve Bisiklet Yolu’ projesinde evdeki hesap çarşıya uymayınca vatandaşlar ve esnaf yeni bir çileyle karşı karşıya kaldı.

Yaz aylarında İzmirlilerin akın ettiği ve geçtiğimiz yıl hizmete açılan Kum Denizi Plajı sayesinde hareketlenen Urla sokakları adeta dev bir şantiye alanına döndü. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 3,9 kilometre uzunluğunda yeni bir bisiklet yolu da kazandıracağı Urla ilçesindeki Fevzi Çakmak Caddesi'nde hem günübirlik tatilciler, hem de esnaf ve yöre halkı zor günler geçiriyor. Urla'nın prestij caddesi olacak güzergahta kış aylarında başlayan çalışmalar öngörülen süre zarfında bitirilemedi. Yenilenen yaya kaldırımları ve yarım kalan bisiklet yolu projesinin yarattığı görüntünün yanı sıra, yollarda yer alan inşaat malzemeleri ve iş makineleri görenlere burası "Turistik şantiye mi'" dedirtti. Yarım kalan yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlanmasını isteyen yöre sakinleri, ilçeye büyük değer katacak projenin bir an önce neticelendirilmesini istediklerini kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası