Ege Postası
Geri

Urlalı kadınlar liderlik sertifikası alacak

Urla Belediyesi ve Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı işbirliğiyle yürütülen “Kadınlar İçin Liderlik Eğitim” programında sona gelindi.
Urlalı kadınlar liderlik sertifikası alacak
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Haziran 2016 Pazar 12:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Urla Merkez, Çeşmealtı ve Zeytinalanı’nda gerçekleşen eğitimlere 36 kadın katıldı. Eğitimler etkili iletişim temelinde yatay liderlik anlayışıyla gerçekleşti. Kadınların Türkiye’deki ve Dünya’daki konumları, iyi bir liderde olması gereken özellikler, ortak amaçları nasıl belirleyeceğiz, başarılı bir örgütü nasıl tanımlarız gibi başlıklar altında düzenlenen atölye çalışmalarına kadınlar aktif olarak katıldılar.

Urla Belediyesi personeli sosyolog Ferda Yapıcı Çelik kolaylaştırıcılığında yürütülen ve 7 gün süren eğitimlere katılan üç grubun üyeleri, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen tanışma ve değerlendirme toplantısında biraraya geldi. Çeşmealtı Semt Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda, lider kadınlar birbirleriyle tanıştı ve eğitim programını değerlendirdiler.

Eğitimlere düzenli katılarak belge almaya hak kazanan katılımcılara 6 Haziran Pazartesi günü, Urla Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenle belgeleri teslim edilecektir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası