Ege Postası
Geri

Urlalı kadınlara destek devam ediyor

Urla Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası ve Urla İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle kadınlara yönelik açılan kurslar devam ediyor. Urla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kadınların hem sosyalleşmeleri hem de ekonomik gelir elde etmeleri amacıyla düzenlenen kursların giderek arttırılması hedefleniyor.
Urlalı kadınlara destek devam ediyor
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Kasım 2019 Çarşamba 11:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cilt Bakımı ve Temel Makyaj kursundan makromeye, el sanatlarından resime kadar birçok farklı alanda yaklaşık 150 kadına meslek edindirici kurslar veriliyor. Urla Belediyesi olarak kadınların ekonomik ve sosyal hayata katılımlarını oldukça önemsediklerini belirten Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz; “ gelişmiş bir ekonomi ile gelişmiş bir demokrasinin ancak kadınların ekonomik ve toplumsal yaşama aktif katılımları ile mümkün olduğu düşüncesinden yola çıkarak yeni kurslar açmaya devam ediyoruz. Bu tür kurslarla kadınlarımızı hayatın her alanında daha da çok güçlendireceğiz” dedi. 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası