Ege Postası
Geri

Urlalı kadınlara girişimcilik eğitimi verildi

Urla Belediyesi, Kadın Emeği Değerlendirme Vakfı ve S.S Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi işbirliği ile kadınların ekonomik olarak güçlenmelerini desteklemek amacıyla düzenlenen “Girişimcilik Eğitimi” danışmanlık toplantısı ve sertifika töreni Urla Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşti.
Urlalı kadınlara girişimcilik eğitimi verildi
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Mart 2016 Cuma 11:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ziraat Mühendisi Serhat Kocaefe, Su Ürünleri Mühendisi Can Kumova, Mali Müşavir Bülent Köklü, Garanti Bankası Müşteri Yöneticisi Gökhan Gürsoy, Veteriner Hekim Ayşegül Avşar ve İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden Pervin Altın Çınar tarafından ücretsiz olarak verilen eğitim toplam beş oturumdan oluştu. Eğitimin sonunda ise Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve eğitimi verenler tarafından katılanlara sertifikaları verildi.

ÜLKE EKONOMİSİ İÇİN HEP BERABER ÜRETELİM
Urla’da çok güzel bir birliktelik var. Sizlerle beraber her şeyi yapabiliriz. Biz Belediye olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız diyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar: “ Sizler bizim için, Urla için çok değerli ve kıymetlisiniz. Evlerinizde oturmanızı istemiyoruz. İstiyoruz ki ülke ekonomisi için, sizin aile ekonominiz için hep beraber üretelim. İhtiyacınız var yada yok. Üretime katılmak ayrı bir şey. Satabileceğiniz ürünleri üretirsek sizin de kendinize olan güveniniz yerine gelecektir.
Verdiği desteklerden dolayı Başkan Uyar’a teşekkür eden girişimci kadınlar ise yaptıkları işlerden ve ürettiklerinden kazanç sağladıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdiler. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası