Ege Postası
Geri

Urlalı miniklerin uçurtma keyfi

Urla Belediyesi Semt Evleri kursiyer ve gönüllü çalışanlar ile Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kişisel Gelişim Kulübü işbirliğinde uçurtma şenliği gerçekleşti.
Urlalı miniklerin uçurtma keyfi
Haberler / İzmir
17 Nisan 2016 Pazar 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çeşmealtı Semt Evi karşısı piknik alanında, Urla Belediyesi Semt Evleri kursiyer ve gönüllü çalışanlar ile Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kişisel Gelişim Kulübü işbirliğinde uçurtma şenliği gerçekleşti. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın da katıldığı şenlikte, Başkan Uyar toplam 400 tane uçurtmayı çocuklara teker teker dağıttı. Uçurtmasını alan çocuklar boş alanlara geçerek uçurtmalarını gökyüzüne bıraktı. Eğlenceli bir gün geçiren Urlalılar ve çocuklar ağaçların gölgesinde piknik yapıp, oyunlar oynayarak güzel havanın tadını çıkardı.

“BUGÜN HEP BİRLİKTE EĞLENECEĞİZ”
Hep beraber eğlenerek güzel havanın tadını çıkaracağız diyen Başkan Sibel Uyar; “Bugün evlere kapanıp bilgisayar oynamak yok. Hava çok güzel. Bugün hep birlikte uçurtma uçuracağız. Top oynayacağız. Sizler iyi ki varsınız ve iyi ki bugün hep birlikte buradayız. Bütün çocuklarımıza bol eğlenceli bir gün diliyorum” ifadelerini kullandı. Uçurtmaların dağıtımının ardından ise Urla Belediyesi Semt Evleri bünyesinde hazırlanan yiyecekler gelen misafirlere ikram edildi. (İHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası