Ege Postası
Geri

Urlalılar bürokratları böyle bekledi

Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı bürokratları Urla’yı ziyaret etti.
Urlalılar bürokratları böyle bekledi
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Ağustos 2016 Pazartesi 09:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bürokratların Urla ziyaretine Cezaevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Doğru, İzmir Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim Korkmaz, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Mehmet Fatih Öztürk, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Alpaslan Azapağası, savcılar ve savcı vekilleri katıldı.

Bürokratlar, Dünyada varlığını sürdüren tek tahaffuzhane olma özelliği ile zamana direnerek ayakta kalma savaşı veren Karantina Adası’ndaki tahaffuzhane binasını, Klazomenai kentinin kalıntıları arasında bulunan tarihin en eski zeytinyağı işliğini, Necati Cumalı Anı ve Kültür Evi’ni ve Urla Malgaca Pazarı’nı gezdiler.

Necati Cumalı Anı ve Kültür Evi’ni ziyaret eden bürokratlara Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Cumhuriyet Başsavcısı Utku Salih Dinçer ve İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin’de eşlik etti. Kaymakam Demiryürek ve Başkan Uyar bürokratlara Urla’nın tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi verdiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası