Ege Postası
Geri

Uşak'ta 100 polis uygulama yaptı

Uşak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı yaklaşık 100 polis şehirde bulunan umuma açık işletmeler ve araçlar üzerinde aranan şahıslara karşı asayiş uygulaması yaptı. Uygulamalarda yaklaşık 4000 kişi ve 375 araç...
Uşak'ta 100 polis uygulama yaptı
Haberler / Güncel
9 Ağustos 2013 Cuma 00:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uşak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı yaklaşık 100 polis şehirde bulunan umuma açık işletmeler ve araçlar üzerinde aranan şahıslara karşı asayiş uygulaması yaptı. Uygulamalarda yaklaşık 4000 kişi ve 375 araç kontrol edildi.

Uşak Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Banazlı uygulamada görev alan polislere yapılacak uygulama hakkında bilgiler vererek, bayram nedeni ile aranan şahısların aile ziyaretine gelebilme ihtimallerinin yüksek olduğuna dikkat çekerek, insan hakları konularına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Uşak’ın farklı noktalarında eşzamanlı olarak başlayan uygulamada şehrin değişik yerlerinde bulunan kahvehaneler, birahanelerde kimlik kontrolü ve arama yapıldı. Yapılan aramalarda ve kontrollerde arandığı tespit edilen yaklaşık 20 kişi gözaltına alınıdı.

Uşak’ta devam eden asayiş kontrolleri sadece işyerlerinin denetimi ile kalmadı. Uşak polisi şehrin merkezindeki farklı kavşaklarında oluşturduğu uygulama noktalarında yaklaşık 475 aracı da kontrol etti. Yapılan kontrollerde arandığı tespit edilen şahıslar gözaltına alınırken, karayolu güvenliğini tehlikeye düşürecek donanım ile kusurlu bulunan yada eksik evraklı olduğu tespit edilen yaklaşık 40 araca da cezai işlem uygulandı. Uşak’ta bu uygulamaların devam edeceği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası