Ege Postası
Geri

Uşak’ın Sivaslı ilçesinde bir sürücünün çarpıp kaçtığı çırak hayatını kaybetti

Uşak’ın Sivaslı ilçesinde bugün saat 11.00 sıralarında kimin çarptığı belli olmayan 17 yaşındaki genç yol kenarında ölü bulundu. Çırak olarak çalıştığı sanayi sitesindeki Osman Kaman’a ait tamirci dükkanına gitmek için sabah...
Uşak’ın Sivaslı ilçesinde bir sürücünün çarpıp kaçtığı çırak hayatını kaybetti
Haberler / Güncel
28 Temmuz 2013 Pazar 16:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uşak’ın Sivaslı ilçesinde bugün saat 11.00 sıralarında kimin çarptığı belli olmayan 17 yaşındaki genç yol kenarında ölü bulundu.

Çırak olarak çalıştığı sanayi sitesindeki Osman Kaman’a ait tamirci dükkanına gitmek için sabah saat 10.00 sıralarında evden çıkan 17 yaşındaki Hüseyin Ceylan, saat 11.00 sıralarında yol kenarında bulundu. Bir kişinin hareketsiz olarak yattığını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, gencin ölmüş olduğunu tespit etti.

Kaza yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemesi sonrasında, 17 yaşındaki gencin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Sivaslı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çarpmanın etkisi ile yol kenarına düşen Hüseyin Ceylan’ın 2 el bileğinde kırıklar olduğu, göğsünün sol tarafından darbe aldığı ve başında yaraların olduğu, aşırı kan kaybından ölmüş olabileceği öğrenildi.

Gence çarpan araç sürücüsüne ulaşmak için ilçenin giriş çıkışındaki ve ilçe merkezindeki güvenlik kamerası kayıtlarına el koyan polis çalışma başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası