Ege Postası
Geri

Uşak’ta 1 saatlik kaza bilançosu: 5 kaza, 26 yaralı

Uşak’ta bugün saat 17.00 sıralarında başlayan yağmur sonrasında birkaç kaza meydana geldi. Saat 18.30 ile 19.30 saatleri arasında şehrin değişik noktalarında meydana gelen ve can kaybının olmadığı 5 kazada 8 araçta hasar meydana geldi....
Uşak’ta 1 saatlik kaza bilançosu: 5 kaza, 26 yaralı
Haberler / Güncel
11 Ağustos 2013 Pazar 21:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uşak’ta bugün saat 17.00 sıralarında başlayan yağmur sonrasında birkaç kaza meydana geldi. Saat 18.30 ile 19.30 saatleri arasında şehrin değişik noktalarında meydana gelen ve can kaybının olmadığı 5 kazada 8 araçta hasar meydana geldi. Kazalarda 26 kişi değişik yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Yaralılar kaza yerlerine sevk edilen 112 ambulansları ile Uşak'ta bulunan hastanelere kaldırıldı.

İlk kaza Dikilitaş kavşağında saat 18.35 sıralarında meydana geldi. Motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Uşak’taki diğer bir kazanın adresi ise saat 18.45 sıralarında Uşak-İzmir karayolu Organize Sanayi bölgesi yakınlarındaki seramik fabrikası önü oldu. 2 aracın çarpıştığı kazada, her 2 araç içerisinde bulunan 8 kişi değişik yerlerinden hafif şekilde yaralandı.

Uşak’ta ki diğer bir kaza ise saat 18.50 sıralarında Karaağaç köyü yolunda meydana geldi. Sürücüsünün yağış nedeni ile direksiyon hakimiyetini, kaybetmesi sonucu şarampole uçan araç içerisinde bulunan 4 kişi hafif şekilde yaralandı.

19.15 sıralarında Uşak-Afyon karayolu Göğem yolu kavşağı yakınlarında meydana gelen kazada yağış nedeni ile kontrolden çıkan araç takla attı. Takla atan araç içerisinde bulunan 5 kişi yaralandı. Kazanın olduğu yerin yüz metre yakınında ki kavşakta 4 aracın karıştığı zincirleme bir kaza daha meydan geldi. Bu kazada ise araçlar içerisinde bulunan 7 kişi değişik yerlerinden yaralandı. Kavşak içerisinde meydana gelen kaza nedeni ile karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu.

Uşak’ta meydana gelen bütün kazalarda araçlar çekiciler ile yoldan kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü.

Uşak’ta meydana gelen 5 ayrı kazada ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar tedavileri için 112 ambulansları ile Uşak Devlet Hastanesi ve Uşak’ta bulunan 2 özel hastaneye kaldırıldı.

Polis kazalar ile ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası