Ege Postası
Geri

Uşak’ta fabrikaya uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, sabah saatlerinde Çanlı tabakhaneler bölgesinde bir fabrikaya yaptığı operasyonda 15 kilogram kubar esrar ile 60 kök hint keneviri ele geçirdi. Olayla ilgili...
Uşak’ta fabrikaya uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı
Haberler / Güncel
6 Eylül 2013 Cuma 18:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, sabah saatlerinde Çanlı tabakhaneler bölgesinde bir fabrikaya yaptığı operasyonda 15 kilogram kubar esrar ile 60 kök hint keneviri ele geçirdi. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

        Çanlı bölgesinde M.B. ve Ş.D tarafından kiralanan fabrikanın bahçesinde Hint keneviri yetiştirildiği yönünde polise gelen bir ihbar sonrası harekete gecen KOM ekipleri, yapılan çalışmalar sonrasında fabrikaya operasyon düzenledi. Operasyonda 60 kök Hint keneviri ile 15 kilogram kubar esrar ele geçiren ekipler, fabrika sahipleri M.B. ve Ş.D. ile B.K., H.K., S.Ç, E.B. ve L.Y isimli şüphelileri gözaltına aldı.

        İl Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan M.B. ve Ş.D. serbest bırakıldı, B.K., H.K., S.Ç, E.B. ve L.Y. ise adliyeye sevk edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası