Ege Postası
Geri

Üstün zekalılar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda

Türkiye Üstün Zekalılar ve Eğitim Kültür Sağlık Vakfı (TÜZYEKSAV) Mütevelli Heyet Başkanı Erdal Kiziroğlu ve yardımcıları Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan’ı makamında ziyaret etti. TÜZYEKSAV Başkan Yardımcısı...
Üstün zekalılar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda
Haberler / Güncel
7 Haziran 2013 Cuma 17:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye Üstün Zekalılar ve Eğitim Kültür Sağlık Vakfı (TÜZYEKSAV) Mütevelli Heyet Başkanı Erdal Kiziroğlu ve yardımcıları Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan’ı makamında ziyaret etti.

TÜZYEKSAV Başkan Yardımcısı Şadan Şimşek, İletişim Koordinatörü Elif Yapar Yıldırım'ın da hazır bulunduğu ziyarette Kiziroğlu, Asan ile Türkiye’de Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocukların Eğitimleri hakkında görüştü, yapılması gerekenlerden söz etti.

Ortak çalışmalar yürütülmesi kararlaştırılan görüşmede, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın 14 Haziran 2013 günü üstün zekalı ve yetenekli çocuklarla ilgili yapacağı çalıştaya, vakıf tarafından destek verileceğini vurgulandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası