Ege Postası
Geri

Uyarı levhaları kimliği belirsiz şahısların hedefinde

Kent genelindeki yol ve altyapı çalışmaları ile park, bahçe ile yeşil alanların bakım faaliyetlerinde vatandaşları bilgilendirmek amacıyla kullanılan uyarı levhaları hurdacıların ve kimliği belirsiz şahısların hedefi haline geldi. Uyarı levhaları kimliği belirsiz şahısların hedefinde
Uyarı levhaları kimliği belirsiz şahısların hedefinde
Haberler / İzmir
15 Ocak 2016 Cuma 11:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Özellikle son aylarda İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen inşaat çalışmaları ve park, bahçe ile yeşil alan düzenlemelerinin yürütüldüğü alanları adres seçen tabela hırsızları belediyeyi canından bezdirdi.

CADDELERDE HIRSIZLAR CİRİT ATIYOR
İzmir’in cadde ve sokaklarında kol gezen hırsızlar bu sefer belediyeye ait mallara göz dikti. Gece geç saatlerde yol yapım ve altyapı çalışmalarında kullanılan uyarı levhalarını çalan hırsızlar ve hurdacılar adeta pes dedirtti. Yol ve refüjlerde yer alan tabelaların yanı sıra, bez afiş, pankart, hortum ve benzeri malzemelere de göz diken kötü niyetli şahıslar etraftaki vatandaşlara ve MOBESE kameralarına aldırmaksızın hırsızlık yapıyor. Çalınan malzemeler ise hurda depolarından ya da hırsızlık yapan şahısların evlerinden ve bahçelerden çıkıyor.
 


YETKİLİLERDEN SAĞDUYU ÇAĞRISI
Artan hırsızlık vakaları sonrasında sağduyu çağrısı yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise, kent için yapılan çalışmalarda kullanılan tabela ve diğer sarf malzemelerinin bazı bilinçsiz kişiler tarafından çalındığını belirterek, söz konusu vakalar nedeniyle yüzlerce liralık zararın oluştuğunu kaydetti. İzmirlinin parası ile satın alınan tabela ve diğer malzemelere sahip çıkılması için çağrıda bulunan yetkililer, verilen bu zararın son bulmasını istedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası