Ege Postası
Geri

Uyuşturucu almak isterken gasp edildi

İzmir'de, uyuşturucu madde satın almak amacıyla Karşıyaka'daki bir sokağa giden 29 yaşındaki M.A.Ü.'nün cep telefonu ve 650 lira parası gasp edildi.
Uyuşturucu almak isterken gasp edildi
Haberler / 3. Sayfa
4 Ekim 2016 Salı 13:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçen 29 Eylül'de saat 07.00 sıralarında Örnekköy Polis Merkezi'ne başvuran M.A.Ü., uyuşturucu madde olan esrar satın almak için otomobiliyle 7402 Sokağa gittiğini anlattı. Bu sokakta yaktıkları ateşin başında duran gençlerin yanına giderek konuşmaya başladığını, iki gencin kendisine esrar temin edebileceklerini söylediklerini, ancak uyuşturucu maddeyi getirmedikleri gibi otomobilinde bulanan cep telefonu ile üzerindeki 650 TL parasını da gaspettiklerini söyledi. Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmayla, M.A.Ü.'nün cep telefonu ile parasını gaspeden 15 yaşındaki B.K. ve 14 yaşındaki S.E.K. yakalandı. İki çocuk, "Geceleyin birden fazla kişi ile yağma" suçundan sevk edildikleri adliyede tutuklandı. M.A.Ü. hakkında da yasal işlem yapıldığı belirtildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası