Ege Postası
Geri

Uyuşturucu hattını polis kesti

İzmir'in Karabağlar ve Bornova ilçelerinde yapılan operasyonlarda 2.5 kilo esrar ile 5 bin 100 uyuşturucu hap ele geçirilirken, gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı.
Uyuşturucu hattını polis kesti
Haberler / 3. Sayfa
24 Mayıs 2016 Salı 10:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 31 yaşındaki K.B.'nin, Karabağlar ilçesi Bozyaka Mahallesi'nde bulunan bir evde uyuşturucu madde ticareti yaptığını öğrenince çalışma başlattı. Yapılan operasyonda, K.B. ile arama sırasında içeride bulunan 38 yaşındaki S.A. gözaltına alındı, 2.5 kilo esrar ile 2 adet hassas terazi ele geçirildi. Adliyeye sevkedilen zanlılardan S.A. serbest kalırken, K.B. tutuklandı.

 

UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ
Bornova ilçesinde de 28 yaşındaki H.O.K.'nın İstanbul'dan getirdiği uyuşturucu maddeyi evinde sakladığı ve Karşıyaka ilçesine götüreceği öğrenildi. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri H.O.K.'yı takibe aldı. Ege Üniversitesi kavşağında polisin kendisini takip ettiğini farkederek kullandığı otomobille kaçmaya çalışan H.O.K., yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı. Otomobilinde ve evinde yapılan aramada toplam 5 bin 100 uyuşturucu hap ele geçirildi. H.O.K. sevkedildiği adliyede tutuklandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası