Ege Postası
Geri

Uyuşturucu operasyonunda 19 gözaltı

İZMİR ve Diyarbakır'da, uyuşturucu satıcılarına ve onlara mal temin eden kişilere yönelik düzenlenen operasyonda, 19 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin uyuşturucu satışı yaptıkları anlarının, polis tarafından görüntülendiği belirtildi.
Uyuşturucu operasyonunda 19 gözaltı
Haberler / 3. Sayfa
29 Ocak 2013 Salı 14:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  İzmir'in Menemen İlçesi'nde, uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Ekiplerin araştırmaları ardından uyuşturucu ticareti yapan kişilerin kullandıkları adresler tek tek belirlendikten sonra kameralarla takip başlatıldı. Şebekeye yönelik araştırmaların tamamlanmasıyla birlikte İzmir ve Diyarbakır'da yapılan eş zamanlı baskınlarda, 19 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin uyuşturucuyu sokakta satan ve "torbacı" denilen kişilerle onlara esrar temin edenler olduğu ifade edildi. Aramalar sonrasında uyuşturucu madde de ele geçirildi. Şüphelilerin sorgularının devam ettiği bildirildi.

70 KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
İzmir ve Diyarbakır'da, uyuşturucu satıcılarına ve onlara uyuşturucu temin edenlere yönelik 30 ayrı adrese düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 19 kişinin sorgularının sürdüğü bildirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin Menemen'deki Asarlık ve Ahadır mahallerindeki ev, işyeri ve üzerlerinde yapılan aramalarda 70 kilogram esrar, 241 ecstasy uyuşturucu hap ve 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildiği bildirildi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası