Ege Postası
Geri

Uyuyan köpeğe vahşi saldırı kamerada: Sevilen yaşlı köpeğe acımayan 2 cani gözaltında

İzmir'in Buca ilçesinde, bir sokak köpeği iki kişi tarafından sopayla dövüldü. O anlar bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülenirken, köpeği dövdükleri belirlenen baba-oğul polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen baba oğul adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan durum sosyal medyada da hızla yayıldı Bazı vatandaşlar, 'Başı boş gezen bu iki insan uyutulsun' diye paylaşım yaparak, uygulanması planlanan 'ötenazi' ile öldürme yasasına göndermede bulundu. 
Uyuyan köpeğe vahşi saldırı kamerada: Sevilen yaşlı köpeğe acımayan 2 cani gözaltında
Haberler / 3. Sayfa
20 Temmuz 2024 Cumartesi 09:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI/ DHA - Olay 18 Temmuz Perşembe günü Mustafa Kemal Mahallesi 694 sokakta 03.30 sıralarında meydana geldi. Bir market önünde duran köpek iki kişinin sopalı saldırısına uğradı. Yaralanan köpeğe çevredeki vatandaşlar müdahalede bulunarak koruma altına alırken, bir yandan da durumu polise bildirdi. İhbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerden yola çıkan polis, şüphelilerin Tahir K. ve oğlu Remzi K. olduğunu belirleyip, gözaltına aldı., Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen iki şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Durum sosyal medyada yayıldı ve tepkiler çığ gibi büyüdü. Vatandaşlar 'Başı boş gezen bu iki insan uyutulsun' diyerek uygulanması planlanan 'ötenazi' ile öldürme yasasına göndermede bulundu. 

OLAY GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde baba ve oğul olduğu belirtilen iki şahsın, sokaktaki bir köpeğe sopayla vurdukları anlar yer alıyor.(DHA)

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası