Ege Postası
Geri

Vakfıkebir’de 'Bir Bilen Olmak İçin Ben De Okuyorum' yarışması yapıldı

Trabzon Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Bir Bilen Olmak İçin Ben De Okuyorum’ konulu liseler arası kitap okuma bilgi yarışmasında Vakfıkebir Lisesi birinci oldu.     Gençlik Merkezi...
Vakfıkebir’de 'Bir Bilen Olmak İçin Ben De Okuyorum' yarışması yapıldı
Haberler / Güncel
16 Mayıs 2013 Perşembe 16:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Trabzon Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Bir Bilen Olmak İçin Ben De Okuyorum’ konulu liseler arası kitap okuma bilgi yarışmasında Vakfıkebir Lisesi birinci oldu.

    Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Salonu’ndaki yarışmada Vakfıkebir Lisesi, Vakfıkebir Anadolu Lisesi, Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, Vakfıkebir Ömer Nakkaş Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Vakfıkebir Anadolu İmam- Hatip Lisesi ekipleri kıyasıya yarıştı.

    Toplam 25 sorunun sorulduğu yarışmada Vakfıkebir Lisesi 180 puanla birinci olurken, Vakfıkebir Anadolu İmam- Hatip Lisesi 170 puanla ikinci ve Vakfıkebir Anadolu Lisesi de160 puanla üçüncülüğü elde etti. Yarışma sonunda birinci gelen okula 300, ikinciye 225 ve üçüncüye de 150 TL para ödülü verildi.

    Vakfıkebir İlçe Milli eğitim Müdürü Şahin Işık, amaçlarının öğrenciler arasında ve toplumda kitap okuma alışkanlığını artırmak olduğuna dikkat çekerek, son yıllarda kitap okuma konusunda yürüttükleri çalışmalarda hedefe ulaştıklarının altını çizdi. Işık, “Aslında yarışmaya katılan bütün okullarımız birinci olmuşlardır. Kendilerini yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası