Ege Postası
Geri

Vali Akdemir, Çayırlı ve Otlukbeli ilçelerinde incelemelerde bulundu

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Çayırlı ve Otlukbeli ilçelerini ziyaret ederek inceleme ve denetimlerine devam etti. Vali Akdemir, ilk olarak 31 Temmuz'da Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla temeli...
Vali Akdemir, Çayırlı ve Otlukbeli ilçelerinde incelemelerde bulundu
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 13:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Çayırlı ve Otlukbeli ilçelerini ziyaret ederek inceleme ve denetimlerine devam etti.

Vali Akdemir, ilk olarak 31 Temmuz'da Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla temeli atılacak Turnaçayırı Sulama Barajı'nda incelemelerde bulundu. Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle'nin de katıldığı incelemelerde, baraj inşaatı hakkında Otlukbeli Kaymakamı Hüseyin Tekin ve yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı. Vali Akdemir burada yaptığı açıklamada, Erzincan ve Çayırlı için çok önemli bir yatırım olduğunu belirterek, Erzincan halkını temel atma törenine davet etti.

Baraj inşaat alanından ayrılarak incelemelerine devam eden Vali Abdurrahman Akdemir, Eşmepınar, Yazıkaya ve Cennetpınar köylerini ziyaret ederek köy sakinleriyle bir süre sohbet etti. Köy sakinlerinin istek ve şikayetlerini dinleyen Vali Akdemir, Cennetpınar köyünde bulunan tarihi camiyi ziyaret ederek cami hakkında bilgi aldı. Tarihi camiyi turizme ve kültürel mirasa kazandırmak için restorasyon ve gerekli çalışmaların başlatılacağını ifade etti.

        İncelemelerinin ardından Otlukbeli ilçe merkezine geçen Vali Abdurrahman Akdemir, ilk olarak Hükümet Konağı'nı ziyaret etti. Ziyarette, Otlukbeli Kaymakamı Hüseyin Tekin'den ilçede yapılan yatırımlar, çalışmalar ve ilçenin sorunları hakkında brifing aldı. İlçe Kaymakamı Hüseyin Tekin tarafından sunulan brifing'in ardından Otlukbeli Belediyesi İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği'ni ziyaret eden Vali Akdemir, daha sonra ilçede yapılması planlanan yatırımların yerlerini gezerek incelemelerde bulundu.

        Vali Abdurrahman Akdemir, tespit ve incelemelerinin ardından ilçe esnafını gezerek sorun ve problemlerini dinledikten sonra ilçe sakinleriyle vedalaşarak Otlukbeli İlçesinden ayrıldı.

Otlukbeli ilçesinden ayrıldıktan sonra Çayırlı ilçesi Harmantepe köyünde yapımı tamamlanan Enerji ve Tabi Kaynakları Bakanı Taner Yıldız’ın katılımıyla açılacak olan BOTAŞ Kompresör İstasyonu'nu ziyaret eden Vali Abdurrahman Akdemir yapılan çalışmaları, hazırlıkları yerinde inceledi. Esnaf ve halkla bir süre sohbet ettikten sonra Çayırlı Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Abdurrahman Akdemir, Çayırlı Kaymakamı Önder Coşğun'dan brifing alarak Çayırlı ilçesinin sorun ve problemlerini dinledi. Sunulan brifing'in ardından ziyaret ettiği Çayırlı Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalar hakkında brifing alan Vali Akdemir, daha sonra Çayırlı Devlet Hastanesi'ne geçti. Burada da çeşitli incelemelerde bulunan Akdemir, yetkililerden hastane hakkında bilgi aldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası