Ege Postası
Geri

Vali Büyükersoy cami inşaat alanında inceleme yaptı

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Zafer Mahallesi'nde yapılması planlanan 'Salih- Muhlise Çağlayan Camii' inşaat alanında incelemelerde bulundu. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan tarafından eski Arefe Camii’nin yerine yaptırılacak caminin bin metrekarelik...
Vali Büyükersoy cami inşaat alanında inceleme yaptı
Haberler / Genel
28 Mayıs 2013 Salı 14:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Zafer Mahallesi'nde yapılması planlanan 'Salih- Muhlise Çağlayan Camii' inşaat alanında incelemelerde bulundu. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan tarafından eski Arefe Camii’nin yerine yaptırılacak caminin bin metrekarelik alanda yaklaşık bin 500 kişinin aynı anda namaz kılacağı şekilde planlandığı belirtildi.

İl Müftüsü Recep Uzun ve yüklenici firmanın yetkilisinden cami hakkında bilgi alan Vali Vedat Büyükersoy, vatandaşların soruları üzerine yaptığı açıklamada, "Projesi onaylanan ve önümüzdeki günlerde inşaat çalışmaları başlayacak caminin 2014 yılında faaliyete geçmesi planlanıyor. Muş’a ve Muşlu hemşehrilerimize yakışan güzellikte, ihtiyaçlara cevap veren, cami kelimesinin anlamını taşıyarak insanlarımızı iyilikte, güzellikte birleştiren, bir araya getiren bir yapı olmasını temenni ediyorum. Ben yüklenici firmadan caminin modern bir yapıya sahip olmasını, inşaatında kullanılacak malzemelerin kalitesine özen gösterilmesini özellikle rica ediyorum.” dedi.

Cami inşaatı karşısındaki kahvehanede vatandaşlarla çay içerek bir süre sohbet eden Vali Büyükersoy, daha sonra merhum Mehmet Erikli’nin Hacı Şerif Camii’ndeki taziyesine katılarak cenaze sahiplerine başsağlığı diledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası