Ege Postası
Geri

Vali Büyükersoy, köy yollarını inceledi

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Üçever grup köy yolunda incelemede bulundu. Büyükersoy, Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Şeyhmus Yentür, Vali Yardımcısı Fatih Demir, Köy Yolları Şube Müdürü Fesih Çakır ile merkeze bağlı Üçevler...
Vali Büyükersoy, köy yollarını inceledi
Haberler / Genel
1 Temmuz 2013 Pazartesi 15:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Üçever grup köy yolunda incelemede bulundu. Büyükersoy, Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Şeyhmus Yentür, Vali Yardımcısı Fatih Demir, Köy Yolları Şube Müdürü Fesih Çakır ile merkeze bağlı Üçevler grup köy yolunu inceledi. Merkeze 22 kilometre mesafedeki grup köy yolunun standartlara uygun hale getirileceğini belirten Büyükersoy, yolun sürekli ulaşıma açık kalması için 10 milyon lira harcama yapılacağını ifade etti.

Büyükersoy, "Bu yıl yolun altyapı hazırladıklarına başlıyoruz. Önümüzdeki yıl asfalt çalışması yapacağız. Bu bölgedeki 9 köy 22 mezramıza, özellikle kış aylarında ulaşım konusunda büyük sıkıntı yaşayan vatandaşların sorunlarını çözeceğiz." dedi.

Daha sonra Üçevler köyünde köy muhtarlarıyla bir araya gelen Büyükersoy, devlet olarak her köy her mezraya iyi hizmet götürme gayreti içinde olduklarını ifade etti. Büyükersoy, "Buraya gelirken yolu gördüm. İl Özel İdaresi Genel Sekreterine de gerekli talimatı verdim. Yol öncelikli projelerimizden olacak. İnşallah, en kısa sürede altyapıyı hazırlayıp asfalt dökerek yolumuzu yapacağız. Çünkü burada çok insan yaşıyor. Sizin huzurunuz, güvenliğiniz, rahatınız, bizim için en önemli unsur."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası