Ege Postası
Geri

Vali 'Çanakkale Çanakkele'yi izledi

İzmir Valiliği (BHİ) İzmir Valisi Mustafa Toprak, Maltepe Askeri Lisesi tarafından Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101.yılı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Çanakkale Çanakkale" oratoryosunu izledi.
Vali 'Çanakkale Çanakkele'yi izledi
Haberler / İzmir
22 Mart 2016 Salı 14:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Maltepe Askeri Lisesi öğrencilerince sahnelenen “Çanakkale Çanakkale" adlı oratoryoya Vali Toprak'ın yanı sıra Eşi Av. Selime Toprak, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Org. Abdullah Recep ve eşi, diğer protokol üyeleri ve Şehit ve Gazi Dernekleri ile çok sayıda davetli katıldı.



Maltepe Askeri Lisesi öğrencilerinin başarılı sunumu salonu dolduranları hüzünlendirdi. Şehitler Günü münasebetiyle düzenlenen şiir ve mektup yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüller verildi



İKİNCİ TÖREN
Val Mustafa Toprak, Maltepe Askeri Lisesi tarafından düzenlenen “Çanakkale Çanakkale" oratoryosunu izledikten sonra, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Hava Teknik Okullar Komutanlığı tarafından hazırlanan ve Zafer Suntekin'in yazıp bestelediği “Cumhuriyete Giden Yol Gelibolu 1915" Oratoryosunu izledi.



Güzelyalı Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde sahnelenen “Cumhuriyete Giden Yol Gelibolu 1915" oratoryosunu çok sayıda kişi izledi. Vali Toprak; “Okul Komutanımızı ve personelini, emeğin geçen, katkı veren bütün herkesi, metin yazarı ve yönetmen-besteci Zafer Suntekin'i tebrik ve teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası