Ege Postası
Geri

Vali Coş: Burç Okulları gelecek için büyük bir güvencedir

Adana Özel Burç Okulları, ulusal ve uluslararası düzeyde; proje, olimpiyat, kültür ve sportif yarışmalarda dereceye giren 151 öğrencisini ödüllendirildi. Özel Burç Çukurova İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen tören öncesinde Büyükşehir...
Vali Coş: Burç Okulları gelecek için büyük bir güvencedir
Haberler / Güncel
12 Haziran 2013 Çarşamba 09:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana Özel Burç Okulları, ulusal ve uluslararası düzeyde; proje, olimpiyat, kültür ve sportif yarışmalarda dereceye giren 151 öğrencisini ödüllendirildi. Özel Burç Çukurova İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen tören öncesinde Büyükşehir Belediye Bandosu verdiği konser ilgiyle izlendi. Velilerin büyük ilgi gösterdiği programa katılan Vali Hüseyin Avni Coş, Burç Okulları’nın bölgede eğitim alanında başarılı faaliyetlerde bulunduğunu söyledi. Güzel öğrenciler yetiştiren ve başarılar kazandıran öğretmen ile velileri tebrik eden Coş, bu eğitim yuvalarının kurulmasında ve bugünlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Gözün nuru ve geleceğin teminatı çocukların iyi yetiştirildiği oranda istikbalin aydınlık ve emin olacağının altını çizen Coş, “Maddi ve manevi ilimlerle mücehhez bir şekilde yetişen; ahlakımızı, milli değerlerimizi, Cumhuriyetin temel ilkelerini en güzel şekilde öğrenen öğrencilerimiz hakkını, hukukunu demokratik alanda arar. Başkasının hürriyetini tehdit etmeden, incitmeden; eza, cefa vermeden, toplumu germeden, kırıp-dökmeden derdini ifade eder. Düşüncelerini, eleştirilerini ve isteklerini en düzeyli şekilde açıklar. Bundan dolayı her biri ahlak abidesi konumunda olan bu gençleri yetiştiren eğitim kadrosuna, okulların inşa edilmesinde katkısı olan hayırseverlere ne kadar teşekkür etsek azdır.”dedi. Bu ilim yuvalarının bölge eğitiminde yer almasının gelecek için büyük bir güvence olduğunu vurgulayan Coş, Allah’tan şampiyon öğrencilerini yollarının açık olmasını diledi. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise önemli derecelere imza atan öğrenci ve öğretmenlerini kutladı. Aldırmaz, en hayırlı yatırımın insana yapılanın olduğunu sözlerine ekledi.

Burç Okulları Genel Müdürü Sultan Sözeri de Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda hizmet verdiklerini hatırlattı. Bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seviyeli bireyler yetiştiren Burç Okulları’nın ‘altın çocuklarının’ her yıl uluslararası düzeyde üstün başarılar kazandığını kaydeden Sözeri, şunları söyledi: “Eğitim ve öğretim; spor, bilim, kültür, milli ve manevi unsurlarıyla ayrılmaz bir bütündür. Tüm alanlarda yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Önümüzdeki yıl atlı spor, okçuluk, eskrim, kort tenisi, yüzme, çim ve halı saha gibi dallarda da öğrenci yetiştireceğiz.”
Konuşmalardan sonra Vali Coş, Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Vali Yardımcısı Halis Arslan, SGK İl Müdürü Muharrem Akbaş, Defterdar Tamer Utkucu, Eski Milletvekili Kemal Sağ, Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, Adanaspor futbolcuları Tolgahan Acar, Cem Özdemir, Okan Salbaş ile değer katılımcılar tarafından öğrencilere başarı sertifikaları ve ödülleri verildi. Organizasyonda minik öğrencilerin jimnastik gösterisi alkış topladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası