Ege Postası
Geri

Vali Güzeloğlu, SASİAD yönetimi ile bir araya geldi

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, yeni kurulan Silifke Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (SASİAD) ziyaret etti. SASİAD Başkanı Alphan Toygar, dernek faaliyetleri ve projeleri hakkında Vali Güzeloğlu ve beraberindeki heyete bilgi verdi....
Vali Güzeloğlu, SASİAD yönetimi ile bir araya geldi
Haberler / Genel
19 Temmuz 2013 Cuma 13:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, yeni kurulan Silifke Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (SASİAD) ziyaret etti.

SASİAD Başkanı Alphan Toygar, dernek faaliyetleri ve projeleri hakkında Vali Güzeloğlu ve beraberindeki heyete bilgi verdi. Silifke’nin yoğurdundan, tarım ürünlerine varıncaya kadar markalaşarak dünyaya açılması gerektiğini belirten Toygar, bu konuda kararlılık göstereceklerini ve Silifke’nin dünyaya açılan kapısı olacaklarını söyledi.

Mersin Valisi Güzeloğlu ise SASİAD yönetim kurulunu, çalışmalarından ve geleceğe yönelik projelerinden dolayı tebrik etti. Vali Güzeloğluf, “İlimizin kalkınması ve daha da büyümesi adına atılan her adımın yanında olacağım. Başarılarınızın devamını diliyorum.’’ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası