Ege Postası
Geri

Vali Köşger'den gençlere yeni mesaj: Ben takipçisi olacağım siz de olun!

İzmir'in sorunlarını öğrenmek için gençlere çağrı yapan Vali Yavuz Selim Köşger, sosyal medyada #izmirinenönemlisorunu etiketiyle sözü gençlere vermişti. Gençler ankete yoğun ilgi gösterirken, Vali Köşger gençlerden gelen tüm mesajların kategorize edildiğini ve ilgili kurumlara iletildiğini açıkladı.
Vali Köşger'den gençlere yeni mesaj: Ben takipçisi olacağım siz de olun!
Haberler / İzmir
18 Temmuz 2020 Cumartesi 16:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, gençlerin kentin sorunlarıyla ilgili düşüncelerini öğrenmek için sosyal medya hesabından çağrı yapmış ve sözü gençlere vermişti. Ankete yoğun ilgi gösteren gençlerin en fazla şikayet ilettiği konular trafik, ulaşım, altyapı, çöp ve Körfez’in kokusu olmuştu.

Vali Köşger, gençlerin verdiği yanıtların tek tek okunup, alınan şikayetlerin ve taleplerin ilgili kurumlara ulaştırıldığını açıkladı.

Vali Köşger, "Sevgili gençler, kıymetli İzmirliler #izmirinenoenemlisorunu konusunda gönderdiğiniz tüm mesajlar aşağıdaki gibi kategorize edilmiş ve ilgili kurumlara gerekenler söylenmiştir. Ben takipçisi olacağım. Siz de talebinizin dikkate alınıp-alınmadığını takip edin. İletişime devam..." notonu paylaştı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası