Ege Postası
Geri

Vali Köşger konteyner kentteki depremzedelerle bayramlaştı

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Ramazan Bayramı dolasıyla 30 Ekim'de meydana gelen depremde evleri yıkılan ve geçici barınma merkezine yerleştirilen depremzedeleri ziyaret etti.
Vali Köşger konteyner kentteki depremzedelerle bayramlaştı
Haberler / İzmir
13 Mayıs 2021 Perşembe 14:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Köşger, Haydar Aliyev Caddesi'nde bulunan geçici barınma merkezinde ilk olarak çocuklarla bayramlaştı. Çocuklara bayram harçlığı veren Köşger, depremzedelerle sohbet etti, ailelere hediyeler verdi.

Burada gazetecilere açıklama yapan Köşger, depremzedelerle bayramlaştıklarını aynı zamanda onların sorunlarını da dinlediklerini ifade etti.

Vatandaşların genel anlamda hizmetlerden memnun olduğunu aktaran Köşger, "Devletimiz bütün imkanları seferber etti. Bütün vatandaşlarımızın afet sonrasında hayatlarını en kısa sürede daha iyi hale getirmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Burada 298 ailemiz var. Onların hayat standartlarını yükseltebilmek için ne gerekiyorsa yapacağız." dedi.

Rezerv alanlarındaki çalışmaların da sürdüğünü ifade eden Köşger, "Proje alanındaki bazı binalar ağustos ayına yetiştirilmeye çalışılıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız da gelip daireleri teslim edeceklerini ifade etmişti." diye konuştu. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası