Ege Postası
Geri

Vali Mutlu: Sadece flama ve pankartlara müdahalede bulunduk

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Gezi Parkı olayları ile ilgili twitter hesabında yaptığı değerlendirmede “Sabah söz verdiğimiz gibi sadece flama ve pankartlara müdahalede bulunduk. Fakat çıkan çatışmalarda bir polis,bir sivil yurttaşımız...
Vali Mutlu: Sadece flama ve pankartlara müdahalede bulunduk
Haberler / Güncel
11 Haziran 2013 Salı 18:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Gezi Parkı olayları ile ilgili twitter hesabında yaptığı değerlendirmede “Sabah söz verdiğimiz gibi sadece flama ve pankartlara müdahalede bulunduk. Fakat çıkan çatışmalarda bir polis,bir sivil yurttaşımız yaralandı.” dedi.

Ayakta tedavi gören yaralıların da olduğunu söyleyen Mutlu, “Yaralılarla ilgili verdiğim bilgiler hastane de yatarak tedavi edilenlerle ilgilidir. Ayakta tedavi olup yatırılmayanların sayısı ise 28’dir.” diye yazdı.

Yaralılara şifa dilediğini belirten mutlu, “Polis memurumuz kasıklarından, sivil yurttaşımız ise kafa travmasından ameliyat oldu. Yaralılarımızın durumu iyi, şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası