Ege Postası
Geri

Vali Öztük, başarılı sporcuları altınla ödüllendirdi

Erzurum Valisi Sebahattin Öztük genç sporcuları makamında kabul ederek altınla ödüllendirdi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 6 -7 Nisan’da Antalya’da düzenlenen 4. Yıldızlar Güreş...
Vali Öztük, başarılı sporcuları altınla ödüllendirdi
Haberler / Genel
18 Nisan 2013 Perşembe 16:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum Valisi Sebahattin Öztük genç sporcuları makamında kabul ederek altınla ödüllendirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 6 -7 Nisan’da Antalya’da düzenlenen 4. Yıldızlar Güreş Şampiyonası'na Erzurum’dan katılan Muhammet Furkan Demircioğlu ve Yunus Emre Budakoğlu dereceye girerek büyük bir başarı elde etti.
14-17 yaş arası 234 çocuğun yarıştığı şampiyonaya katılan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Atatürk Erkek Yetiştirme Yurdu öğrencilerinden Muhammet Furkan Demircioğlu 58 kiloda 1. Yunus Emre Budakoğlu ise 50 kiloda 3. oldu.

Vali Öztürk’ü ziyaret eden sporculara Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu’nda öğrenim gören antrenörleri Ahmet Ünal ve Emre Uygur da eşlik etti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın’ın da katıldığı törende Vali Öztürk, sporculara birer çeyrek altın hediye etti. Öztürk, başarılı sporcuları tebrik ederek kuruluşlardaki tüm sportif çalışmaları ve bu çalışmalara katılan çocukları desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası