Ege Postası
Geri

Vali Toprak Karşıyaka Stat inşaatını inceledi

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Karşıyaka Stadı inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.
Vali Toprak Karşıyaka Stat inşaatını inceledi
Haberler / Spor
29 Temmuz 2015 Çarşamba 13:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Vali Toprak'ı stat girişinde Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, Kulüp Başkanı Ali Erten ve yöneticiler karşıladı. Stat alanını gezen Vali Mustafa Toprak, çalışmalar hakkında Başkan Erten, İl Müdürü Tatlısu ve yapım ihalesini alan Ali Acar İnşaat yetkililerinden bilgi aldı.

Parselleri birleştirilen arazide eski stadın tribünü, tenis kortları, kayıkhane ve spor salonu tamamen yıkıldı. İnşaat ruhsatı alınana kadar kulüp binası, Yelken Şubesi ve işletmelerin bulunduğu alanın yıkımının bir an önce tamamlanmasını isteyen Vali Toprak, zemin ıslah çalışmalarının da başlamasını söyledi. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da stadın 2016-17 sezonuna yetişmesi için talimat vermişti.




Stat ile ilgili prosedürlerin ve çalışmaların hızlı bir şekilde bitirilmesinin talimatını veren Vali Toprak, Başkanımız Ali Erten'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası