Ege Postası
Geri

Vali Yüksel: Ankara’nın sadece denizi yok

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, "Ankaramızın bir tek denizi eksik. Denizimiz ve kumumuz yok ama bizim dünya insanıyla anlaşacağımız, buluşacağımız başlıklar var." dedi. Vali Yüksel, beraberindeki turizm sektör temsilcileri, üniversite...
Vali Yüksel: Ankara’nın sadece denizi yok
Haberler / Güncel
16 Nisan 2013 Salı 16:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, "Ankaramızın bir tek denizi eksik. Denizimiz ve kumumuz yok ama bizim dünya insanıyla anlaşacağımız, buluşacağımız başlıklar var." dedi.

Vali Yüksel, beraberindeki turizm sektör temsilcileri, üniversite öğretim üyeleri, öğrenciler ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkililerinin katılımıyla Turizm Haftası dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti. Atatürk’ün mozolesine çelenk koyarak saygı duruşunda bulunan Yüksel, Misak-i Milli kulesine geçerek burada Anıtkabir özel defterini yazdı.

OTEL’DE TURİZM ETKİNLİĞİ

Vali Yüksel ve beraberindekiler daha sonra İçkale Otelde turizm etkinlikleri kapsamında düzenlenen kokteyle katıldı. Daha sonra davetlilere hitap eden Vali Alaadin Yüksel, "Turizmi konuşmak için her türlü gerekçenin bulunduğu bir şehirde olduğumuzu herkesin kabul etmesi gerekir. Bu hafta içerisinde turizmle ilgili heyecanları paylaşmak gerekiyor." dedi.

Ankara'da, yeni dünya şartları içerisinde turizmi bir kez daha analiz edeceklerini belirten Yüksel, "Ben bu şehirde el ele tutuştuğumuzda gönül gönüle buluştuğumuzda ve Ankara’yı fark ettiğimizde çok ama çok başarılı olacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

"GÖNÜL GÖNÜLE BAŞARACAĞIZ"

Vali Yüksel konuşmasını şöyle sürdürdü: "Ankara’mızın bir tek denizi eksik. Denizimiz ve kumumuz yok ama bizim dünya insanıyla anlaşacağımız, buluşacağımız başlıklar var. Ankara'nın kültür ve termal turizmini yan yana getirmezsek bu hepimizin ayıbı olur. Ben hayalleriyle yaşayan bir insanım. Boş hayallerin peşine hiç takılmadım. Bu şehirde el ele tuttuğumuzda, gönül gönüle olduğumuzda çok şeyleri başaracağımıza inanıyorum. Şimdi büyük bir heyecanla pusuya yattık. Şu an 850 bininci yolcunun geldiği Esenboğa Havalimanı'nda 1 milyonuncu yolcuyu hep beraber karşılayacağız."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası