Ege Postası
Geri

Vali ve eylemciler görüştü!

İZMİR’de Taksim Gezi Parkı olaylarına destek vermek amacıyla Birinci Kordon’da kurulan çadırların kaldırılması için Vali Mustafa Toprak, çalışma başlattı. Çadırları kuran protestocular arasından seçilmiş 8 kişilik heyetle görüşen Vali Toprak, protestolarını yasal zemin içerisinde her zaman yapabileceklerini, ancak çadırların gerek turizme gerekse EXPO faaliyetlerine zarar verdiğini söyleyerek bunun sonlandırılmasını istedi. Heyettekilerin Vali Toprak'a kendi arasında yapacakları toplantıdan sonra kararlarını vereceklerini söylediği öğrenildi.
Vali ve eylemciler görüştü!
Haberler / İzmir
19 Haziran 2013 Çarşamba 14:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Taksim Gezi Parkı olaylarına İzmir’de verilen desteğin 19'uncu gününe girildi. Yaşanan olayları protesto etmek için İzmir’de de Birinci Kordon’da Gündoğdu Meydanı’nın yanına çadırlar kuruldu. Çeşitli sivil toplum örgütleri ile partilerin yanı sıra protestocular bireysel olarak da bölgeye çadır kurdu.

8 KİŞİLİK HEYET GİTTİ

Protestoların merkezi durumunda bulunan Kordon’daki çadırların kaldırılmasını dün ilk kez İzmir Büyükşehir Belediyesi Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret ettiği sırada dile getiren Vali Mustafa Toprak, bugün de bunun için harekete geçti. Vali Mustafa Toprak, çadır kuran protestocuların kendi aralarında belirledikleri 8 kişilik heyeti, makamında kabul etti. Vali Toprak’ın, heyetle yaptığı görüşme sırasında, protestolarını yasal zemin içerisinde her zaman yapabileceklerini, ancak çadırların gerek turizme gerekse EXPO faaliyetlerine zarar verdiğini söyleyerek bunun sonlandırılmasını istedi. Kendi arasında yapacakları görüşmeler sonrasında karar vereceklerini söyleyerek ayrılan heyetin de açıklama yapacağı öğrenildi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası